snart februari

Typ hej januari gick snabbt.

Hur är det mina vänner, Vad gör ni nu för tiden, Varför hörs vi aldrig av? blablabla.
Min helg har varit bra. Jag har varit ute på isen och kört hela den här helgen också. mycket skoj! =D
förutom i fredags för då fyllde mamma år. Räknas fredagen ens som helg? Joo, i allafall fredagskvällen.


Jaa, jag tänkte i allafall bara berätta om min flytiga dag för OM jag har haft flyt idag. Första flytet var att jag hade livsmedelshygien prov idag. Det kanske inte låter så flytigt men asså, jag visste inte ens vad jag hade prov på när jag kom in i klassrummet men jag gick ut med ett MVG on tha prov. Hur awesome är inte det? huh?
Det andra flytet inträffade på gymmet. Jag och fia hade bestämmt oss för att sola efter träningen. Men vi tänkte bara köra 9 minuter eftersom att bara det kostade 25 kr. MEN när jag hade solat klart och precis klätt på mig hittar jag en polett på golvet! Så jag testade om den fungerade och det gjorde den! Så jag fick 9 minuter till GRATIS! Grymt om ni frågar mig.
Jaa, nu tror jag minsann att jag ska duscha och slagga. Puss på er!


 


.

Our fingerprints don't fade from the lives we touch.




.

Kul dag, kul liv.


fail

Okej, kan ju börja med att säga att det jag skrev i mitt förra inlägg när jag skulle skriva en rolig sak på spanska inte alls betydde det jag ville. Fuck Google translate. Det skulle betyda hej hopp gummisnopp men det betydde
"Hej jag väntar kyckling av gummi" min spanske vän sylvia fick sig iaf ett mycket gott skratt.....haha!

Just nu sitter jag i skolan och chillar gal1 med Julia Å och den spanske saken.
Idag slutar vi kl 16 men vid 17 vi ska möta våra mentorer och resten av klassen för att käka 4 rätters middag i skolan. Förrätt, varmrätt, varmrätt och efterrätt. Varmrätt 2 ggr, say what?
jaja, men det är tydligen något alla ettor gör. Det är treorna som ska laga och servera maten. Så jag kommer vara hemma runt 20 tiden ikväll för man ska sitta där i typ 3 timmar...kill me.
 
Har inte så mycket mer att säga så...Hejdå!



Helgen

Hola espero polla de goma! Vet ni vad det betyder? Om inte, kan ni bara googla skiten. Fan vad jag är rolig ibland!

Jahapp! helgen har varit muy buena! ( mycket bra).
I Fredags vara jag på bio med mina kära bästisar aka Fia och Veronica. vi kollade på The Tourist den var faktiskt riktigt bra! Rekomenderar den! Efter bion åke vi tillbaka till rönninge där fia promt skulle köra mig i en kundvagn från typ rönninge skola till matilda där vi kollade på avatar. Trodde nästan att jag skulle dö.
 I lördags gjorde jag dock inte så mycket. Var och tränade och typ... eeh... jaa det var nog det jag gjorde. Eller på kvällen satt jag och kollade i massa fotoalbum från när mina föräldrar var unga. Jag säger bara en sak... dom ska INTE klaga på mig!

Men idag har jag haft skit kul! Jag har varit ute på isen hela dagen och den är äntligen så tjock att jag kan köra runt på fyrhjulingen som en idiot och reta gallfeber på några äckel grannar som absolut HATAR när jag, mina vänner och våra föräldrar kör runt! Så jävla kul!
 åh lycka! Längar redan till nästa helg så att vi kan köra mera!
Kaaaaanske ska köra imorgon för då ska jag vara hemma och plugga med fia och man måste ju faktiskt ta lite raster!

Jaja, nu ska jag snart bege mig mot fia. Inte för att plugga dock, men vi film ska vi minsann se!

Puss Julia!


MONGOSAR

Victor Widholm, Sylvia Cerna Corveleyn och Kajsa Holm är mongolider! =)


BÄSTA!


Finns det något bättre än solsidan? Nej, jag tror fan inte det!


You can´t be too careful anymore

Just nu sitter jag på datakunskapen och "skriver" på word om " viktiga grunder i köket på ett blad "
Jippie... jag jobbar verkligen stenhårt på det. Jävlar asså!

Japp! Nu var det ett tag sen jag bloggade men som vanligt har jag inte gjort något värt att skriva om. Bara massa skit.
Jag har varit i skolan, tränat och sovit. Fast i fredags var jag på tjejmiddag. Det var mys =)
resten av helgen gjorde jag inte ett skvatt, inte ett jävla svatt ( det är något reklam på tv är nån gubbe säger så..) ehhm jahapp.
HAHA! vi har en bild på en jätte rolig gubbe i våran datasal såg jag nu haha!

Jag vill tillbaka till USA. Hejdå!



Paramore - careful

You can't tell me to feel
The truth never set me free
So, I did it myself.

<3


easy a

När jag var i USA gick det reklam för en ny film som heter Easy A typ HELA tiden och jag tyckte den verkade as bra. Tur som jag har så var det så att på planet hem så hade man en egen TV i stolen framför sig så man fick välja vilka filmer man ville se. Det fanns jätte många bra! Bland annat just denna film. Den var sjukt bra! Jätte rolig och verkligen klockren.
Den måste ni se!   

 


Plus en annan film som hette life as we know it. Jag böla typ hela filmen. Den måste ni också se.

.



Over and out / Julia


home

Nu är jag hemma. Fan vad snö det är! Varför kan det inte bli en bra is på sjön! Jag blir ledsen! Jag vill köra fyrhjuling!!!!!!!

Jaja, Igår gick jag och la mig kl 2 bara för att ha varit vaken i ett och ett halvt dygn. Jag vaknade nyss och är skit trött...Men jag måste vända på dygnet.
Nu ska jag åka hem till min syster och spela typ wii fast det är inte wii men något liknande AWESOME!

Puss/ J <3


Det var kinect till xbox 360 vi spelade. Så jävla kul!


Miami

Hejsan!

Just nu sitter jag pa flygplatsen i Miami och vantar pa att fa flyga hem.
Jag kommer landa i stockholm runt 11 pa morgonen den 26:e om ni nu undrar.

USA resan har varit mycket kul, vi har farit runt skit mycket och akt ganska mycket bil. Skit trisst men man far ju samtidigt se valdigt mycket av landet =)

Dom forsta dagarna var vi Orlando och gick pa alla disney parker. Jag har ju redan varit pa alla men Fia och hennes familj har aldrig varit i i usa sa nu har dom fatt gora allt sant ocksa! Pa julafton var vi pa en park som heter epcot och varan julmiddag bestod av chips och coca cola. Lite annorlunda sa dar.. Haha!
Efter Orlando akte vi till Tampa. Det samsta stoppet pa hela resan, fatta inte ens varfor vi akte dit. Men efter Tampa akte vi till fort myers. Dar motte vi pappas och kjelles arbetskompis Jonas och hans familj. Han son gar faktiskt i min paralell klass sa det var lite kul. Vi mottes vid varat hotell och akte till en stand dar vi solade och spelade lite vollyboll. Det var for kallt for att bada. Pa kvallen var vi hemma hos dom och firade nyarsafton eftersom att dom hade hyrt ett hus.
Dagen efter akte jag med Fia, kjelle och Annelie till Key West. Mamma, pappa och Tobbe stannade i Fort Myers eftersom att vi redan har varit dar. Men dar var vi over dagen och gick runt lite. Baten gick tillbaka pa kvallen sa det vart en snabb men effektiv visit. Dagen efter det bar det av mot Miami south beach. Latt det tuffaste stallet! Hit ska jag aka och festa nar jag har fyllt 21! Fullt med bogar och mystiska manniskor, haha!
Men nu ar det slut pa det roliga.
Tillbaka till sverige dar man maste byta ut short, T-shirts och laga converse mot langbyxor, tjocktrojor, uggs, och skit. Sol och varmt mot sno och kallt, semester mot skola. bajsa!
Men det ska bli lite skont ocksa. Jag saknar mina vanner, min syster och lilla Wilma.

Puss / J


RSS 2.0