skolan

Hallihallå.

Tar tillbaka det dåliga jag sa om klassen förut. Jag är allltid lite snabb med att dömma. Men klassen är faktiskt väldigt skön, alla kommer bra överens och vi har jävligt kul =)
På torsdag och fredag har jag varmkök. Får se hur det går, men det blir nog kul =D

Har inte så mycket att skriva om egentligen...Men jag saknar Gustav och Markus jätte mycket. Vill att dom ska komma hem nu! Hoppas det blir sommar 2011 snabbt!
Nu ska jag slagga. Puss.


ojsan

Nu var det ett tag sen jag blogga.
jajaaa, tror inte att det har hänt något suuuper viktigt den senaste tiden som jag kan skriva om. I såna fall har jag glömt det.

Jag har jobbat lite. jag har kollat på när fia's pappa sprang midnattsloppet. Jag har jobbat på ett russinparty hemma hos virre, jag stod i baren. AS KUL!
eeeeeh....jag har fått en ny mobil. xperia x10 mini pro. Den är najs.
Banan är gott...eller nått.
Märker ni hur inspirerad jag är eller?
Fy fan. Jag började skolan idag. Var as nervös, trodde jag skulle spy, men allt gick bra. Jag hamna dock i den sämsta klassen känns det som.  Jag är depp. Vill inte gå i skolan. Vill ha sommarlov. Vill inte gå upp 6 imorgon för att ta 07.02 tåget från Rönninge.
Nää fy fan, jag orkar verkligen inte.
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS!

Ikväll ska jag iallafall säga hejdå till Sofie som flyttar till typ åre för att gå skid gymnasium sen ska jag säga hejdå till Mr Ödlund som ska åka till USA i ett år inatt. trisst med sant.

herrå.


RSS 2.0