no one's aware

There's a boat sailing out there
 To an island no one's aware of
We can go together and take to the sea
Sail with me
Sail with me

Ooh

Every road leads us to somewhere and every turn bring us closer to home
Being alone doesn't mean that you're free
 so come with me
Ooh
Come with me
Come with me
Come with me

Every face is there to be looked at
Every word is there to be heard
Don't believe in all that you see
Just believe
Believe in me
Believe in me
Sing with me
Sing with me
Yeah

Sing with me
Sing with me
Sing with me
Yeah
Ooh

There's a note waiting out there for a song no one's aware of
No one's aware of
No one's aware
<3


spotify

Gosh, kvällen igår vände ganska rejält, var inte alls vad jag hade förvänatat mig men kul som fan hade jag!
Trodde att det skulle bli en halvt misslyckad lördag, haha!

Idag har jag vandrat runt som en zombie hela dagen fram och tillbaka mellan Tv:n å datan där jag har suttit framför spotify å gjort en grym spellista!
Snart ska jag å virre ta en promenix å möta Fia, sen ska vi sätta oss i min stuga å mysa å kanske kolla film eller något. Egentligen vill jag gå och lägga mig tidigt, sov inte mycket inatt kan jag säga. Och jag kom just på att jag måste skriva en jävla lab raport till Tisdag. fuck.
 Nu vill jag att det ska bli Lördag snabbt så jag slipper sverige ett tag å få lite sol å bad.
hej<3  


shorty is a eenie meenie miney mo lova

Shulululu alla n00bs!
Igår var jag i skolan som vanligt, Efter skolan fixade jag lite saker med Maja, Matilda å Paui inför Matildas tjejmiddag som var as kul, förutom vissa detaljer som vi inte ska gå in på. Var där vid 7 å drod vid 1 för att hennes peerz var on there way så att säga, haha!
Mattias skulle komma och hämta Fia så jag å virre drog med dom, vi tog en liten tur runt rönnige för vi visste inte riktigt vad vi ville göra. Slutade med att jag var hemma vid 2 och ramlade in i min stuga. Bokstavligen. Jag snubbla på alla mina skor som stog innanför dörren. Att jag aldrig lär mig, min pappa har försökt lära med att inte ställa skorna precis vid dörren i typ hela mitt liv.

Mina föräldrar drog för typ 40 min sen till någon herrgård som dom ska bo på under natten, dom kommer hem imorgon igen. Nu är Fia å Virre här vi ska kanske baka...fast vi vet inte om vi orkar, men laga tacos ska vi allafall göra ikväll. Nu ska jag vara social.
hejsvejs <3



                
                                                         En mycket mysig låt!

våffeldag!

hola bola baby!
Dagen har varit väldigt lugn, började 08.50 å slutade 13.10 lektionerna har varit chill å ganska roliga =)
Efter skolan tog jag årets första moppe tur med virre hem, för den galen pannan hade tagit moppen till skolan! det var as najs att få känna lukten av en moppe igen, det luktar så jävla gott! haha!
När jag kom hem somnade jag i soffan å vakna efter ett tag, lagom tills pappa kom hem. Den gos gubben hade köpt nya tränings kläder till mig, han är mycket snäll min fader!
Vid halv 5 kom min mamma, min syster å Wilma hem för då var det damdamdaaa... VÅFFELDAGS! Som jag har väntat och fy så gott det var!
Lite senare ska jag ut å gå med Fia å Virre för det vart inget gymmande idag eftersom att fia har något i skolan och kommer hem ganska sent.

Och Juste! Nationella igår kändes ganska bra, fast det kan lika gärna gått skit :P
Nu ska jag gå å leka med min systerdotter innan dom dra sig hemåt.
Puss <3


varning

OMFG! jag varnar känsliga människor!
Det här klippet visar hur en fucking babysitter misshandlar en 11 månaders gammal bebis! Fitt kärring! jag blir så jävla förbannnad!                  




They've got all the right moves.

Shulululu!
Man känner att det börjar dra ihop sig till våren! Den här våren kommer bli helt awesome, om 2 veckor drar jag till gran canaria om 46 dagar är det Lady gaga och om 53 dagar drar jag till portugal med klassen.
Åhh, ge mig maj!


Idag var det en vanlig skoldag, fast den var ganska chill. På första och andra lektionen läste vi. På so:n svarade vi på frågor om första världskriget.Lunch. Slöjd och på engelskan kollade vi på film.
Efter skolan gick folket ner till fiket som vanligt, jag var där till typ halv fem för sen kom fia och då drog vi å tränade som dom hurtiga flickor vi är.

Åh, jag har just kollat klart på säsongens sista Glamourama! Jag blir faktiskt lite ledsen i ögat när mitt kära program är slut. Men om typ en timme börjar faktiskt ett annat program som jag kan bli lite glad av!
Cougar Town! =D

Imorgon är det min favo dag...08.00- 15.45. Jippie.
Oh, juste! Jag fick veta att min käre mor ska hänga med min klass till portugal idag. Inte lika mycket Jippie.
Fast om hon inte är jobbig kan jag kanske leva med det.

Har inte så mycket mer att säga, men jag slänger in en grym låt! Är helt kär i den! kan lyssna på den om och om igen utan att tröttna.

                
                                                                 Puss <3

wuopsii

Ojsan, jag kanske har varit lite seg på att blogga dom senaste dagarna, men jag har haft lite annat för mig. Eller...egentligen har jag ju inte det, Jag har bara inte orkat. Men nu var jag typ tvungen att blogga för maja skällde lite på mig...

gör en gammal god helg sammanfattning igen ;)

Fredag;I fredags var jag i skolan och hade bland annat en idrotts lektion som faktikst gick hyffsat bra! L-G gav oss bra kritik som vi inte alls hade förväntat oss för vi tyckte det gick ganska dåligt :P
På kvällen var tanken att jag å virre skulle käka tacos hos henne och sen skulle fia komma över också så vi 3 kunde se på film och bara mysa, men icke sa nicke, tacos vart det, men det blev ingen film för bara oss 3, det slutade med att wille, virres boyfriend kom till henne och tillsammans med honom drog vi till adam och kollade på film där istället och fia drog till alfred. Filmen vi glodde på vart Torkel i knipa, en ganska kul film faktiskt =)

Lördag; I lördags hann jag med ganska mycket faktiskt, vaknade hyffsat tidigt och åkte med min mor och red ut i vår solen i ca en timme, as härligt faktiskt! Det var jätte fint väder och jag red i bara en tjocktröja UTAN att frysa! Wünderbart! När jag kom hem fikade jag lite med min mamma å pappa sen gick jag ut och skotta bort all snö från våran trapp och altan för att det ska bli torrt och mer vårigt där xD lite brist på annat att göra kanske :P
Senare på kvällen bar det av till mackan där kvällen spenderades med sällskapsspel å film. Det vart en lugnt lördag =)

Söndag; I söndags var jag och tränade på morgonen med fia, sen spenderades resten av dagen i soffan framför massa filmer. Det var min söndag.

Måndag; Idag var jag i skolan från 08.00 till 15.10 efter denna härliga skoldag gick jag ,maja å perra ner till fiket där vi köpte oss en varsin morotskaka, AS gott! fast man fick ganska ont i magen efter...vid 5 var det dags för mig å maja att röra på oss för vi skulle på kör och vi fick en mycket skicklig chaufför som körde oss till kören vid namn Karin Julia Hellefors, en ytterst utmärkt chaufför, henne kan man tänka sig att åkte med någon mer gång! Efter kören kom en annan ytterst utmärkt chaufför och hämtade mig, denna hette dock Frida Carolin Johnsson, en mycket poppig sådan! musiken spelades på högsta volym hela vägen hem där det serverades lax med ris.
Nu ska jag sova! Puss <3


Torsdag

shoo bre! Imorgon är det äntligen fredag, den här veckan har gått skit långsamt!

Todayyy har jag varit i skolan, började med hemkundskap där vi skulle baka bullar. Jag var med Maja å Moa och det gick jätte bra, bullarna vart riktigt goa! sen har jag typ haft matte hela dagen känns det som. Ap tråkigt.

Efter skolan åkte jag och gymma med fia i typ en 1 timme sen åkte vi hem med min pappa som var på massage.
När jag kom hem duscha jag, käka middag å gjorde hemkundskaps läxan som ska vara inlämnad imorgon.
Snart ska jag gå till fia för hon ska hjälpa mig att fixa musik till imorgon då jag å några till ska hålla i en idrottslektion, får hoppas att allt går bra! Sen ska jag fan gå och lägga mig tidigt, är as trött!

Puss å typ god natt! <3


ååh


ÅÅH! Nostalgi på hög nivå! <3


update


Har inte bloggat på 3 dar så det får bli en liten sammanfattning igen :D


Måndag;

Minns typ inte vad jag gjorde i måndags, Men jag var i skolan och på lunchen när typ alla i klassen var AS hungriga och precis hade tagit mat går fucking brandalarmet!  det var INTE kul någonstans, för jag var verkligen skit hungrig. Men vi gick ut efter ett tag som dom snälla elever vi är för att senare komma in till halv ljumen mat som vi slängde i oss. Efter skolan gick några tjejer ner till fiket å satt där ett tag, men jag å maja drog vid 5 för vi skulle på kör som vanligt på måndagar. Kören vad ganska okej, men vägen hem var mycket roligare! Jag å maja hade värsta discot i bilen, haha! Vi är ganska roliga vi när man tänker efter. Jag gillar den tjejen ganska mycket faktisk! =D

Tisdag; Tisdagen var faktiskt chill. Hade 2 nationella prov i engelska som gick hyffsat bra tro jag, sen hade jag 2 lektioner slöjd så jag vart äntligen klar med min klänning och började på min nya grej som ska bli en flagga till min stuga, den kommer bli as cool! sen hade vi svenska,då fick vi bara läsa och på sista lektionen fick vi sluta tidigare eftersom att vi hade haft en "sån jobbig dag" :P
Efter skolan gick några ner till fiket som vanligt för vi skulle fika med Wilma å John. Vi satt där i kanske 1 timme sen åkte vi hem och på kvällen vid 7 drog jag, fia å virre upp till salem å gymmade, det var faktiskt väldigt skönt. När jag kom hem duscha jag, sen la jag mig i sängen och kollade på Cougar Town.

Onsdag; Idag har jag varit skit omotiverad, har varit trött å lite små sur hela dagen. Och det vart ju inte bättre av att det var våran längsta dag och jag skulle göra det muntliga nationella testet i engelska som gick ganska bra förövrigt. Utom det har det inte hänt något spreciellt, förutom att pernilla fyller 16 år i dag!  Grattis på födelsedagen min älskade vän, nu är du en lika stor tjej som mig! Hoppas du fick dig en bra fölsis och nu vill jag ha en stor fet fest! haha! =D <3 <3




 Puss! <3

BTW! Jag har blivit lurad ända sen i måndags för då trodde jag att det var våffeldagen på tisdag, men nähä, då sa mamma att det är på tordag! och idag när vi satt å käka så kom jag på att juste det är våffeldagen imorgon fett gott! men då visar det sig att det är NÄSTA torsdag! WTF! GE MIG VÅFFELDAGEN!!

keep on walking

Halloj! här kommer en liten helg sammanfattning =D

Fredag; Efter att jag och perra hade töntat oss framför webben gick vi ut till min stuga och hade gaga disco medans vi väntade på Gustav,Markus,Jesper,Amanda å hennes syssling Tove som skulle komma till mig å ha te partaj. Det var min Fredag.

Lördag; vaknade vid halv 10 och gick in å käka frulle, efter ett tag ringde Fia och undrade vad jag skulle göra denna dag, och eftersom att jag inte hade några planer åkte vi 2 in till stan å bara vandrade runt å mös. Jag shoppade faktiskt lite. Köpte en jätte söt blus, ett par skor å lite smink. Allt från HM eftersom att jag fick 2 presentkort där i födelsedags present. När jag om hem käka jag lite middag sen gick jag till Adam där jag träffade lite folk. Vi hade inte så mkt att göra så vi drog till Tumba och satte oss på donken sen åkte vi tillbaka till Rönninge och gick till Moa. Detta var min fartfyllda lördag!

Söndag; Vakna vid 10 för jag å Fia skulle åka upp till salem vid 11 och gymma, Fan vad man känner sig duktig efter! aja, när jag kom hem duscha jag snabbt för jag skulle åka och passa Wilma lite medans mamma å syster red och fixa i stallet. Lite senare ska jag kolla på wipeout med fia för hennes lärare ska vara med, haha!
Nu ska jag käka middag.

Puss <3


Taco

HALLOJ! Vem har fått hem sin biljett till lady gaga!? RÄTT! ICH PICH!

Idag har jag varit i skolan. Det var ganska kul, Iallafall sista lektionen som Gustav å Linnar höll i, dom körde massa friends "lekar", Nahir var en enda stor pain in the ass hela tiden, han gjorde allt för att irritera dom, as kul! xD
Efter skolan gick några stycken ner till fiket, vi satt ute i vår solen och bara njöt medans vi kunde! Mucho myso!
John vart faktikst lite avundsjuk på oss, han ville också fika i solen, vem vill inte det?

Just nu leker faktiskt jag med perra-pung, vi har gjort taco som var über smaskig! Och nu har vi ont i magen...

Här får ni lite gulliga bilder som ni kan drömma härliga drömmar om!
PUSS!<3


LADY GAGA

WOHOOO! Den 8 Maj är det Jag, Fia, Perra, Line och Virre som ska på LADY GAGA i Globen! Det kommer bli grymt! Bruden är juh helt jävla crazy! :D <3

    
    Dock tråkigt att Maja inte kunde hänga med =/

EDIT: MAJA SKA VISST MEEEEEEED!!! WOOOOOOOH!!!!!

ge mig vår!

Seriöst, ge mig fucking vår nu!! jag orkar inte med denna äckel snö och kalla tempratur längre!

Igår stor städa jag min stuga och den vart så fin så. Alla skor å kläder ligger jätte fint å snyggt nu, man blir nästan tårögd när man kollar på det! haha.

Idag har jag varit i skolan, och dagen gick faktiskt förvånadsvärt snabbt, det var jag inte beredd på när jag gick upp i imorse, kändes som om dagen aldrig skulle ta slut, men det var ganska kul idag, på Tyskan hade jag, perra, line, gustav, eleonora och anna muntligt nationellt prov, det gick ganska bra tror jag =)
Och idag var det perra, amanda, nahir å nina som höll i idrotten, vi körde yoga och stepp. Det var skit kul!
Efter skolan stack jag å virre hem i duscha, sen åkte vi med min syster å wilma och käka på donken. Och som virre sa; det var som en orgasm i munnen, AS gott. Sen åkte vi hem till henne och kolla på tingeling med wilma, Eller wilma kolla, vi plugga NO. BTW om en halvtimme börjar Grey´s! Det ska vi kolla på med min sis sen kör hon hem oss.
Imorgon börjar jag 08.50 och slutar 13.10, då ska jag leka med maja för hon ville ha lite moraliskt stöd när hon ska klippa sig. Den lilla gosen, hon är allt söt! =D
Nu ska jag lira lite guitar hero med virre å jocke, puss <3



trött

Jag kan bara säga att jag är trött å sur! Jag orkar inte med det här längre! skol helvetet kan ta sig i röven å dööö!
Jag och Majsing sitter och är sura å ledsna tillsammans på MSN, vi har bestämmt oss för att försvinna från denna skit värld tillsammans å skaffa oss underbara boyfriends som inte är stora rövhål!

Idag var det skola, det var fett tråk. Efter skolan gick jag, maja, line å moa ner till fiket å bara snacka massa skit och vid 5 drog jag å maja för vi skulle på kör.
Imorgon har jag studiedag, fett skönt! Jag ska sova läääänge och sen ska jag stor städa i min stuga för det har jag inte gjort än. kanske göra lite NO också, får se.
Nu ska jag tycka synd om mig själv å typ kolla film.

pok <3


Födelsedag

Hallojsan bloggis, tänkte bara skriva lite om denna helg som jag tycker har varit väldigt lyckad och roolig :D

Fredag; I fredags var jag i stan hela dagen och shoppa med min familj, köpte jätte mycket fina saker, Jag köpte en kappa på Bik Bok, den var verkligen jätte söt, kanske lite flickig men det gör inget. På vägen hem från stan stannade vi på maxi alá braxi och handlade mat, jag köpte även ny hår färg. Denna gång blev det mörkt brunt. När vi var klara på maxi åkte vi och hämtade upp Majsing som skulle sova hos mig och hjälpa mig färga mitt hår tillsammans med Virre. Det vart skit bra, jag trivs verkligen mycket bättre i brunt hår, det vart lite jobbigt med rött hår efter ett tag (2 veckor), det var så svårt att matcha. När vi var klara med det kom Fia hit så vi 4 vandrade bort till mackan och kolla på film med resten av gänget. Vart en riktigt mysig fredag =)


Lördag; I lördags när jag å maja vaknade gick vi in å käkade frulle, sen ganska snabbt efter det lämnade flicke barnet mig för hon skulle till skärholmen med Amanda och jag skulle vara med Fia å Virre, så jag gjorde mig iordning och gick ner till centrum med dom, vi satt på fiket ett tag, sen fixade vi lite andra saker också.
På kvällen var det födelsedags fest hos mig för mig och Gustav som fyllde år i fredags, det vart en riktigt lyckad kväll och denna gång gick inte akvariumet sönder. Det ganska berodde på min "MOA, NEJ!" lapp som jag hade satt på det, vem vet ;) haha!
Mina vänner är allt gulliga! när klockan slog 00.00 sjöng dom för mig å gav mig en liten muffins med ett ljus på, fast själv fick jag aldrig se hur den såg ut för så fort jag blåste ut ljuset slängde sig alla på den och poff så var den slut XD

Söndag; Idag fyller jag 16 år, det innebär att jag får börja övningsköra och det är väl min pappa lagom lycklig över, han har så höga tankar om mig förstår ni. Mamma tänker jag inte ens tala om, vi komme bara skrika på varandra om jag ska övningköra med henne. Idag vaknade jag av 3 vackra stämmor som kom från min mor,far och bror som slängde lite presenter på mig, dom innehöll smink, en korg som jag kan lägga tvätt i och det bästa; ETT PAR SKOR! haha, det är ett par as snygga mc boots som jag har testat förut, riktigt sygga tycker en tjej som mig. Dom slängde jag genast på mig tillsammans med lite nya kläder och gav mig ner till fiket där det blev 
"frukost" med Moa och Adam, Markus skulle egentligen också varit med men han somnade om :P
Nu är jag hemma å gör typ inget alls, släkten kommer hit vid 5 och firar mig, det blir mys :D
Men något som inte är lika mys är att det är skola imorgon...Fast vi är faktikst lediga på tisdag men då tror jag att jag ska städa i min stuga, den ser för jäääävlig ut, det är fan äckligt att vara där.

Här har ni en liten bild på 16-åringen i sin nya hårfärg!


Puss <3

SHIT

 Detta känns SJUKT overkligt, det känns som om jag är i en liten bubbla eller typ drömmer! 
Jag har väntat på den här dagen i fucking 3 år, har väntat på att få stå där och sjunga/skrika tills halsen värker som fan, att få göra vågen med Gustav i slutet av konserten! Asså...Det finns inga ord för att förklara hur lycklig jag är jusst nu. Den här känslan är fan svår att toppa. Tyvärr känns det bara så jävla tomt nu. JAG VILL GÅ PÅ EN TILL KONSERT! jag funderar allvarligt på att ta ett tåg till GBG å gå på konserten som är där imorgon. Bara jag kunde fixa en biljett, jag skulle inte banga. Dock kanske är liiite sent att tänka på nu, haha!

Imorgon ska jag åka och shoppa med mina peeerz, sen när jag kommer hem ska jag se om jag är så pass teknisk att jag kan ladda upp lite bilder från min mobitell hit till bloggen :D

Puss och god natt / en otroligt lycklig tjej! <3


EGO

Slänger in lite bilder på en glaaaaaaad Julia!










PUSS Å KRAM <3


4 MARS!

Människor! Idag ska jag på Tokio Hotels konsert! jag är så jävla förväntans full och glaad! :D Jag å Mia ska ta oss ner mot centrum vid 13.30.14.00 och ta tåget in mot stan. Vi tänkte gå runt lite och typ käka lunch och kolla i affärer å lite sånnt först =) Konserten börjar vid 19.30 och slutar ca 22.00. seriöst! jag har fan väntat på en konsert as länge, det här kommer bli så jävla kul! :D Maja är nog den ända som förstår mig just nu! xD

Igår gjorde jag typ nada, var med fia hela dagen, vi baka, gick promenad och på kvällen gick vi till adam och kolla film. det blev S.W.A.T, faktiskt en riktigt bra film!

Nej, nu ska jag duscha och göra mig iordning! ha en bra dag, PUSS! <3


You say i´m fixed, but i still feel broken.

Okej, Kvällen igår var mycket rolig, folket träffades vid centrum vid halv 6 och tog tåget in mot söder där vi skulle bowla, Jag var faktiskt ganska bra, jag vann allafall över Gusten! När vi kom hem till Rönninge drog några hem till mig å drack te å käka cookies, NYA inte dom som vi käka i lördags som hade gått ut 2008...

Ikväll blir det bio, ska se farsan. Den verkar kul =)

Avslutar med en låt =)



puss <3

hhhzskfvhcfxuh

 Jag är glaaaaaaaaaaaaaaaaaad för på fredag ska jag, mamma å pappa åka in till stan å shoppa till mig! det blir lixom en födelsedags present!!! HEJ LYCKLIG TJEJ!

Och så är jag så jävla taggad till på torsdag å lördag (hoppas inte lördagen skiter sig), jag är så jävla glad! =D =D och ikväll blir det förmodligen bowling med vännerna!

PUSS <3

låt

 
I´m calling out to you again, wherever you are.

RSS 2.0