gurk-cactus

Haj bloggis!

Dagen har varit ganska trevlig, eller kvällen har varit trevlig.
Idag har jag varit i skolan som vanligt och jag minns typ inte vad jag har gjort. Bara att vi har haft as mycket matte hela dan. Aja, vi fick iallafall sluta lite tidigare idag och när jag kom hem la jag mig i våran underbart sköna soffa och sov i en timme. Så jävla skönt! Vid kvart i 7 körde min pappa ner mig å virre till centrum där vi skulle möta Majsing. Jag å Maja skulle köpa present till Moa för the giiiirls skulle käka middag tillsammans och fira henne lite i efterskott för hon fyllde år förra söndan. Haha, jag och maja var lite roliga och köpte en gurka som vi satte massa tandpetare med godis på, Moa blev sååå glad. Vi satt på resturangen i typ 2,5 timma, senare drog några  vidare på annat äventyr medans jag, maja, virre å mandie drog till mig och drack te tillsammans med Gustav, Jesper och jacob. Adam kom även lite senare. Han är allt rolig han! Man kan skratta åt allt han säger! han har sån jävla ironi i allt, haha!
Människorna drog för typ 40 min sen och nu sitter jag här och funderar på att lägga mig å glo på tv. Hmm, får se hur jag gör, men först ska jag data-nörda lite till.

Puss <3


skit dag och brandalarm

Holla,
förvånade? Tänkte bara på att det är andra dagen på rad som jag bloggar nu ;)

Dagen har inte varit en rolig dag what so ever... Den har suuugit häst balle! Det har varit piss väder och den underbara dagen började med nationellt matte prov c-del. Det gick hyffsat bra för att heta Julia.
När det var 20 min kvar på prov tiden lämnade jag in mitt prov och gick ut och precis när jag går utanför dörren går det jävla brandalarmet! För mig som var klar gjorde det ju inget men kul för dom som inte var klara! A-K fick lite spel å roppa alla går ut men ni får INTE prata med varandra! det är absolut förbjudet! Så alla går ut utan att snacka med varandra.
Efter några minuter får vi gå in igen, och precis när alla har kommit till klassrummet går brandalarmet IGEN! WTF!!!
Så alla måste gå ut igen och när alla är ute meddelar våran matte lärare att vi tyvärr måste göra ett nytt prov pga detta och eftersom att några *host* i 9a *host* hade pratat om provet. KUL! verkligen!!!!! Även vi som var klara måste göra ett nytt eftersom att de inte kommer kunna räkna det här provet som ett nationellt. Så vi i Rönninge skola ska få göra ett reserv prov nästa måndag. Yäi... resten av dagen var alla i klassen väldigt irriterade och arga. Det har inte varit min dag överhuvud taget + att HK provet gick lite halv bra, eller jag kan inte bestämma mig för om det gick bra eller inte.
Nu under kvällen har min syster å Wilma varit här eftersom att papi fyller år idag, mycket trevligt!
Vi har käkat och kollat på musses club för 10 000:de gången.

Och nu under kvällen har jag faktiskt fått reda på ännu en till hemsk sak.
Pernillas 5 månaders katt unge har fått canser och fick avlivas nu under kvällen :'(
R.I.P Saga lilla, du var en söt liten kram go kisse <3

Nu ska jag nog städa lite i min stuga och planera mitt liv.
puss / en trött tjej <3


segt

Förlåt kära blogg för att jag inte har bloggat men jag har helt enkelt inte haft någon lust...Gran canaria var grejt det var varmt å soligt typ varje dag, Och jag har pussat en delfin :D

Har varit hemma i typ 2 veckor nu och jag flagnar som fan, Inte kul! Tur att jag ska till portugal om typ 3 veckor då så man kan bättra på brännan igen :D
 Imorgon har jag matte nationella...kul! Jag hatar matte över allt annat!
+ att jag har matlagnings prov imorgon också.
Asså bajsa! Ge mig bara sommarlov nu tack! Jag är så jävla trött på skolan.

Idag har jag tagit min sista Gardasil spruta. Jag hatar sprutor! Jag får ont i magen av dom...Efter sprutan åkte jag till skolan å hängde där till kvart i fyra, Yääi!

Aja, jag kanske ska få igång det här med bloggandet igen men nu på våren är man ju ute ganska mycket så det blir ju lite glest i uppdateringen ;P

Nej, nu ska jag fortsätta skypa med mina vänner sen ska jag sova.
PUSS <3


Herrå

Tänkte slänga in ett litet herrå inlägg lite snabbt sådär, för i natt kl 4 drar jag till Arlanda för jag ska till gran canaria i en vecka :D
Så det kommer inte bli några blogg inlägg denna vecka, OM jag då inte skulle hitta en data med internet ;)

Aja, hare så bra i sverigeeeee! PUSS! <3


gah

Just nu har jag typ värsta ångesten... Jag är hungrig men vågar inte äta, jag har inte ätit någon ordentlig mat på hela veckan, Jag känner mig konstant illamående, Jag måste packa men jag vet inte vad jag ska ha med mig, vad fan ska man ha på sig!!? Jag har inte hunnit säga hejdå till mina vänner, tänk om planet störtar å jag dör?! *peppar peppar ta i trä*. Det är bara 2,5 månad kvar av nian och det innebär att jag bara har 2,5 månad kvar med min underbara klass, allt kommer förändras. Jag gillar inte förändringar.
Nyss var det några påskkärringar här, ÅHH! jag vill vara liten igen och springa runt och vara förjävligt  tillsammans med Fia, Virre å Oskar! Jag vill inte bli stor.
Depp inlägg?
äh, det måste få bli några sånna också.

puss <3


RSS 2.0