roligt klipp

halloj.

Jag är nog typ världens sämsta bloggare. Jag vill blogga men jag orkar inte blogga.
Sen så är mitt liv inte så intressant.

Igår drog jag från skoln lite tidigare eftersom att jag inte riktigt palla att vara kvar. Jag drog till min systers jobb och lekte dagisfröken i några timmar istället. Helt seriöst det är typ den skönaste jobbet man kan ha.
Det verkar fett chill, dom dricker kaffe/tee (om man nu som jag inte gillar kaffe), snackar skit och typ kollar till barnen som ofta leker själva. Man behöver typ inte göra så mycket xD
 Jag ska bli dagisfröken när jag blir stor.

Efter min lilla dagisfröken prao åkte jag hem till Frida för Jesper och Jakob skulle rida häst. Det är lite kul att se hur kaxiga dom kan vara när dom snackar om det hemma men när dom väl är där skiter dom typ på sig...
" Den kommer inte döda mig nu va!? ",  " Hur gör man? ", " Hjälp, den är ju jätte stor! ".
Så jävla kul. Sen när man själv rider så blir dom helt tysta för att dom inte kan säga att killar är bättre än tjejer längre. Klockers!

Idag har jag i alla fall varit i skolan hela dagen. Men vi fick faktiskt sluta en halv timme tidigare så jag slutade 16.00 idag. När jag kom hem gick jag å mamsen på en promenix och nu ska jag plugga till mitt Livsmedels prov imorgon.
Jippie.

Avslutar med ett mycket roligt klipp!
omg jag dör.



                    

Helgens bravader

Hej!

Denna helg har faktiskt varit väldigt okej bra =)
I fredags var det tjejmiddag med alla b-rudar från forna 9b som samlades hemma hos amanda. Det var jätte kul att få träffa alla tjejer igen och snacka. Så jävla härligt!
Men vi höll dock inte på så länge alla höll typ på att dö vid halv 12 av trötthet. Jag var hemma vid ca halv 1.

I lördags var jag och kolla på när virre körde sin första tävling i cross på tuvängen, hon var så duktig att hon fick pris för bästa tjej. AWESOME!
På kvällen drog jag, Virre, Fia, Jesper, Jakob och Linnar till södertälje och mötte Wille å James. Kvällen tillbringades hos James med chill och poker.
Men det hände en liten olycka faktiskt. Jag och virre satt ute på James balkong när virre säger att ett ljus brinner lite konstigt. Det var ett stearin ljus i en lykta. Det hade varit tänt så länge att stearinet lixom brann så jag skulle försöka blåsa ut det. Yeah bra ide julia! Nej det var det inte. Först blåste jag försiktigt 2 gånger men då hände inget så då blev jag lite arg och blåste jätte hårt då kom hela lågan emot mig! Jag tänkte först att alla mina ögonfransar och mitt ena ögonbryn hade försvunnit och fick värsta paniken. Men som tur var var det bara lite av mina ögonfransar som försvann. Det luktade fan till och med brännt hår! Den lilla delen av olyckan var ju dock lite kul faktiskt. Fia as garva iallafall åt det.

Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag har bara varit och tränat med fia och klippt gräs.
Men min syster åkte till Rhodos inatt. Fett med orättvist tycker jag. Nu ska jag kolla på OC och tycka synd om mig själv och mina ögonfransar. Puss!


Hoffmaestro

Hallooja!

Idag har jag inte gjort något alls. Jag har bara legat och kollat på OC som vanligt.

Igår vara jag hemma från skolan, men jag gjorde ändå ganska mycket. Jag var hos optikern, köpte nya skor som jag hade hela kvällen (mina fötter hatar mig för det idag) på Grönan där jag kolla på Hoffmaestro!
Dom är helt jävla awesome. Grymma live!
 Jag sprang mest runt med Line hela kvällen, men vi träffa massa människor i kände typ hela tiden.
Det var galet mycket folk man kunde knappt ta sig fram, folk klättra på berg-och dal banorna, på tak å allting så dom var tvunga att stänga ner alla åk saker.

Ikvälll vet jag ej vad jag ska göra, men imorgon ska jag nog leka med majsing.

Puss!


WOSHIWOSHI

Detta innlägg är tillägnat Maja Sofia Hellefors.

DU GILLAR MIG!!!




Visst är jag söt?


k*ken i F*ttan, LAMBO!

Jaopp.

Kan meddela att det går bra i skolan. Allt är naaaiz.
Snart är det helg, YES!

Imorgon har jag varmkök och jag ska vara kökschef den här veckan. Haha, awesome! Vi lagar alltså maten till alla elever.
Idag efter skolan åkte jag och fia ut till min syster och red, jag ska fan börja med det igen. Det är så himla kul och härligt. Man känner sig så lugn och fri när man rider runt på ängarna och i skogen. Helt jävla underbart.
Igår red jag med Frida och förra helgen red jag också med Fia. Min mamma är helt chockad för att jag har ridit så mycket. Haha.
 BTW! En awesome sak har inträffat. Jag har pengar till mina ray bans. Som jag har längtat!!
Jag är en glad tjej =D


Nu ska en tjej som mig slagga. Pussen!

Låt tips!
Älskar den <3

Kevin Rudolf – I Made It (Cash Money Heroes) - Acoustic


RSS 2.0