29 juni

Hejsan!
Jag sitter här med Mr Ödlund
hemma hos pernilla och smider planer för morgondagen. Vi hade tänkt ta oss en liten tur till stan och ta en sväng förbi NK och kolla lite på kläder, sen ska vi gå runt och vara jävligt balla och se ner på folk som inte är lika c00la som oss. Alltså alla? :S
Nu måste markus lämna mig för att gå och kolla klart på fotbollen :(

Ni som vill följa med oss till stan kan ju glömma det? LOL NI är inte lika c00la som oss jevla N00bs.
Over and out= LOL.


Japp, det var Markus det. Efter matchen tror jag att vi ska dra oss mot Udden.
Den är typ slut nu. Såååååå Herrå!

Kiiiibabpizza

Tjotjo.

Tänkte bara informera er om vad jag har gjort dom senaste dagarna.
Jag har gjort ingeting. Jag har firat midsommar. Jag älskar midsommarafton! Jag har sovit hos veronica´s syster som passar en lägenhet på söder. Jag har kollat fotboll och druckit tee. Och idag har jag hängt nere på udden med massa folk. Vi har solat, åkt båt, vattenskidor, ring å massa sånt. Dock åkte jag bara I båten.
Ikväll tror jag att jag ska ta ett nattdopp med fia och veronica. MYS!

Puss/ Julia



 


Trosa

Hola!

Jag har varit i Trosa. Jag, Fia & Veronica packade upp våran packning + 3 andra tjejer vid namn, Amanda, Paulina och Matilda på våra moppepeder och lätta mc och drog dit i Tisdags. Vi tältade i en skog, det var jätte mysigt, vi hade utsikt ner mot hamnen och sol hela tiden. AZ NAIIIIZ! Vi grilla korv och bara mös hela kvällen. 

På onsdags morgonen packade vi ihop allt å drog ner till stan å käka frulle på ett jätte mysigt å fint café som hette 3 små rum eller nått sånt. Efter det drog vi till ett glass café å käka glass sen började färden hem. AJ min röv. När vi var hemma hos paui slängde alla sig av mopparna och skrek AJ MIN RÖÖÖÖÖÖV! För fan vad ont jag hade. Höll typ på att böla när vi var på gammla södertälje vägen.

Igår kväll var vi några stycken hos Amanda. Vi kolla på lite fotboll och satt ute å snackade massa. Vid 12 drog jag och mötte fia å gick hem. Satan vad skönt det var att få sova i sin säng. man sover fan inte skönt i tält och så gör man tydligen konstiga saker också. Jag hade vaknat på natten å sagt förlåt till alla för att virre´s mobil ringde. Que?

Och det bäääästa! Imorse kom mamma å pappa och väckte mig. Och dom hade köpt den där klänningen från Åhlens som jag ville ha. Gosar dom är! =D

Nu ska jag klä på mig och dra mot kallenäs där mina vänner är
Puss <3

20 juni

Jag åkte aldrig in till stan i fredags för att möta mamma å pappa. Jag å fia gjorde tacos på kvällen istället, sen satt vi framför tv:n och kollade på konserten för Viktoria och Daniel på Konserthuset. Veronica kom förbi också så efter konserten bestämde vi oss för att gå ner till udden och bada bastu. Vi hittade Oskar och Björn på vägen också så dom fick hänga med. Vi bastade till halv 2, Och det var jätte mysigt. Vi funtar på att kanske göra det ikväll igen.

I Lördags gick jag upp vid halv 11 för jag, Fia och veronica skulle in till stan för att se på bröllopet.
Vi gick typ runt hela stan. sen stog vi utanför Grand Hotel och kollade på en stor TV skärm när själva bröllopet höll på, det var verkligen jätte fint och det var kul att vara i stan och lixom få se allt med egna ögon. Det var en sån jävla härlig stämning i hela stan! I alla fall när själva kortegen va sprang vi in på Zara och ställde oss i skylltfönstret på andra våningen. vi såg skit bra! Smarta tjejer där, eller smart tjej julia, min idé! ;D
När vi kom hem satte vi oss vid tv:n ett tag sen drog jag till markus där Han, Gustav, Pernilla, Line och Elias Y var. Vi kollade på Motorsågs massakern. Det var ju kul för mig. Jag som verkligen älskar skräckisar...
Efter det så drog alla till Pernilla vi träffade Jesper på vägen också så han hängde med. Där kollade vi ännu mer på bröllopet sen gick jag hem en bit med Markus och Gustav. Fia kom och mötte mig sen också. Tacka fan för det, jag gick ju bara och tänkte på vad jag skulle göra om det där jävla motorsågs cp:et hoppa fram ur skogen.
Fast fan vad kul det var när jag och fisen gick förbi en fest som mina föräldrar var på på vägen hem!
Shit asså, fulla galna gamlingar är fan bland det roligaste som finns! Dom är helt crazy! Dom har fan mer drag än oss på deras fester! The russin party was ON!

Dagen har nog varit den tråkigaste på länge. Helt seriöst. Jag och fia har suttit och typ stirrat på våra fötter hela dagen och sagt "vad fan ska vi göra, det här är skit trisst" eller " Helt seriöst vi måste göra något", eller "vi kan göra det!", "Ja!", "Fast nej, det orkar jag inte"... Det slutade med att vi tog Fias MC och åkte till Rosenhill och fikade med alla andra coola MC snubbar. 
Nu vet jag inte heller vad jag ska göra... Typ glo på TV i piss vädret. Fuck off svensk sommar.

Hejdå!


Dagens

Idag ska jag Träna med fisen sen ska jag fixa mig för att kanske åka in till stan och möta mamma å pappa.
Om jag inte gör det vet jag inte vad jag ska göra idag, men jag tror att jag gör det för då kan jag släpa in pappa på Åhlens och "råka"  se den där fina klänningen jag vill ha! Men om det inte blir så får jag stanna hemma å laga tacos till middag.

Jaja, får se hur allt blir.
Puss <3

Edit; Min bror är på Gönan, FUSK!


Sommarlov

Som vanligt har jag inte bloggat på ett tag, men det blir så när man har sommarlov. Man har lite bättre saker för sig än att sitta vid datan och uggla. Sommarlovet har börjat lite halv segt med dåligt väder å skit men jag har ändå haft kul. Jag har haft några riktigt mysiga kvällar med mina vänner med brasor, musik, skoj och bara massa chill =)


Idag åkte jag båt ut till en ö med Veronica, Wille, Markus, Kristoffer och Nahir. Efter det drog vi till Toredal där några andra killar var och spelade fotboll. Jag var där ett tag sen drog jag hem, men folk skulle tillbaka nu på kvällen så jag var där sen igen. Nu sitter jag ute på våran altan med en kopp Oboý i min ensamhet, har suttit här i typ 1,5 timme nu så det börjar bli lite kallt... Ska nog dra mig till sängen snart.
Imorgon blir det träning med Fia. Det ska bli kul, jag har slackat satan den senaste månaden...NOT good!

Jaja, puss & god natt/ J <3


Btw

Juste! glömde säga!
Efter skolan drog några hem till mr Ödlund å chilla, vissa badade, Det gjorde visst jag med. Ofrivilligt med kläderna på.
TACK Gustav å Krickan!
Video finns på Facebook.




Sista dan

Idag var det sista dagen med min klass. Jag vill bara gråta. Fast ändå ganska skönt att få slippa Rönninge skola. Men det känns för jävla konstigt att kunna säga aldrig mer Rönninge skola, jag ska lixom inte tillbaka dit efter sommaren. Sjukt.
Dagen har iallafall varit mysig, ååh min klass! Idag har vi hittat på lite bus i skolan tex vatten krig bla, sen så har vi fikat å kollat på fotboll.

Imorgon vid 09.00 är det skolavslutning sen på kvällen är det fest å massa skoj för mig å mina poolers hemma hos min syster. Vi kommer ha det kanoners! Äntligen sommarlov! SATAN vad nice!

OMG, en skola i storvreten brinner, jag kan fan se all rök från min altan! shit...
 
Min syster är bäst! Puss <3


blubb

Jo men tjenare hörru!
I morgon är det min sista dag tillsammans med min klass, Usch och fy säger jag bara. Jag vill verkligen inte. Alla underbara minnen och upplevelser vi har tillsammans kommer vi aldrig glömma. Jag älskar er!
I Torsdags hade vi våran bal och alla var så jävla fina, Det var kul men dj:n sög så vid 9 drog alla till veronica istället. Hon hade även fest i fredags, det var supaaa skooooij förutom allt drama som det är ganska mycket av nu för tiden. Men det är bara att leva med och ha kul ändå. Right? Jag och några till sov där, men vi fick inte sova länge eftersom att en forfarande full(?) gustav tyckte att det var kul att väcka oss. Jeevla heest jevel. 
     Lördagen tillbringades hos Mr Ödlund.

Idag var klassen i Haga parken för att typ mysa. Det var iallafall FETT onödigt. Världens längsta väg dit å vi var där i 2 timmar. WTF vi kunde förfan sitta i skönvikparken istället!?
Imorgon är det som sagt sista dagen, det är städning å genrep inför skolavslutningen på onsdag.

Nu ska jag typ göra något vettigt. FaceBook? jaja. Puss <3


Älskade klass <3
Älskar er tjejer <3
Älskar er tjejer <3

Så såg jag ut =)


måste.se

OMG, Måste se! Jag böla fan till trailern!
Älskar kärleks filmer.
  http://www.sf.se/filmer/film/77086280/Dear-John


RSS 2.0