död

Idag är jag död.

Jag är smått bakis, jag har träningsvärk i hela kroppen, jag är trött, jag är sur, jag är arg, jag är hungrig, jag vill sova.
Awesome....Not.



Kvällen igår var iaf mycket trevlig med mycket trevligt nytt folk. Dock slutade kvällen ganska tidigt, men det var bara skönt var jag var så stört trött. Hehe.

Hejdå


..........

Jag blir så trött.
Jag tycker ALDRIG att jag blir fin längre. Jag kan stå och byta kläder och sminka mig 100 gånger om men jag tycker ändå att jag blir ful. Har känt så här i flera veckor. Inget blir som jag tänker mig.
Just nu känner jag mig fulast i världen och skit otaggad på allt.
Fuck face....Hejdå.


box

TjoTjo!

Jag kan börja med att säga att box inte var det jag hade fått berättat för mig! Men fy fan vad det var kul! Stört jobbigt men fyfan vad bra! Man var 2 och 2, idag var det jag och fia och man skulle turas om att stå med mitsar och slå olika slag mot varandra. Plus lite annat men det orkar jag inte skriva om. Lätt det tuffaste, men roligaset passet jag har varit på! Jag och fia ska försöka gå varannan lördag, kanske varje om vi vill. Riktigt kul! =D

Japp, juste nu sitter jag i soffan. Jag har duschat, och tagit på en ansiksmask. Fett gay. Måste fan sova lite känner jag. Kommer inte palla vara vaken ikväll på glitter partajet annars!
 Är as taggad kommer bli grymt.

Puss!


Sommar

Tror jag precis dog lite. Ge mig sommar!!!


Denna är episk

Så jävla bäst! Hahaha!


Tagga!

Tjo mina vänner!

Vart lite glest med bloggandet denna vecka. Men jag har verkligen inte haft nån lust till att blogga.
Men idag fick jag det, så jag tänkte berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna.
Jag har bland annat provat på lite nya saker, som t.ex Yoga och Zumba. Yogan var väl okej men zumban var jätte kul! På lördag ska jag även på box ett träningspass som blandar typ dans med boxning. Dock kl 10 på morgonen, men skitsamma! Det blir nog också kul! =D

Annars då.. jag har varit i skolan och jag har varit lite halv depp, och sovit för lite... Men nu börjar jag tagga till! Sportlov nästa vecka, och party på lördag! Awesome!
Skulle egentligen åkt till gymmet nu med virrpirr men nä. Virre palla inte och jag ska fan gå och lägga mig efter maten. Är så djävulskt trött.

Hare! Puss


Så här har jag sett ut hela veckan. En stor tjocktröja och en tofft på huvve. Söt tjej.


Tuff brud i lyxförpackning







Jag och min syster har fått en varsin onepiece! =D
Jag kommer BO i den.
AWESOME!




What the hell

All my life I've been good, but now i'm thinking what the hell.
All I want is to mess around, and I don't really care about
If you love me, if you hate me, you can't save me, baby, baby.

Lite pics från i lördags. Kan dock inte säga att alla blev så bra, hehe.


Virre blev bara lite bländad av blixten.

puss
 
<3

<3

<3


FML

Min mamma har fått en Iphone 4.
Hejdå.


alla<3dag

Tjo!
Idag är det alla hjärtansdag, världens sämsta dag som singel.
Tur att man har en gullig mamma som lagar hjärtformade biffar, och ger en presenter och geléhjärtan. Hon är sööööt!

 Helgen var iaf azum, fredagen var jätte mysig, vi satt och snacka skit, var lite otrevliga mot varandra (som vanligt), men det gör ingeeet för jag älskar dom där tjejerna ändå!
Lördagen var ändå bäst på länge. Jag och virre åkte till maja runt fem tiden sisådär och när vi kom hade hon den gos tjejen lagat massa mat till oss. Hon är fin =)
Hemma hos maja, träffade vi perra-plutt och en ny tjej som hette Elin. Henne tyckte jag om, hon var snäll!
Efter maten gjorde vi oss iording för vi skulle minsann på lokalfest i fruängen. Vi vart såklart lite sena eftersom att 2 tjejer.. MAJA och PERNILLA som vaaanligt skulle sega runt och bara vara allmänt sämst på att hålla tiden.
Men vi kom iväg tillslut! När vi kom till älvsjö hoppade vi på en buss där vi mötte hanna och hennes kompisar för dom skulle också till fruängen. När vi gick av bussen hittade vi inte riktigt till lokalen så vi gick runt i säkert en halvtimme och letade men tillslut hittade vi och vi hade en grym kväll!
Söndagen spenderades hemma hos min syster, jag hjälpte frida att rensade bland massa gamla skit saker och la pärlplattor med Wilma. Till mat blev det hemmagjort (taco) pizza för andra gången denna helg. men det gör inget!

Nu ska jag dö! Puss / J


Hah

Jaa, hörni! Det verkar inte vara så att jag var den enda som sket i skolan idag. Flera skolor är inställda pga av att folk inte kan ta sig till skolan/jobbet. Det går inga tåg och inga bussar alls. Eller tågen är typ 1 timme försenade.  Men dom flesta som jag känner är hemma idag. haha, lite små kul!

Ikväll blir det som sagt pizzaparty med majsan och perra!
Och imorgon blir det annat party, kommer bli skit kuuul! Om vi nu kommer dit...hm.
Jaja, hare så bra! Puss


långhelg?

Mamma säger att jag inte behöver gå till skolan imorgon eftersom att det är sånt skitväder och för att tågen förmodligen kommer att fucka. Men vi ska lära oss att dansa vals på idrotten. Jag vill gå på den. Beslutsångest.
Tänkte bara informera er om det. Ska jag gå eller ska jag inte gå till skolan?


                                             Hehe, jag ska inte gå!

KÄRA SL

Hejsan. Tänkte börja detta inlägg med att berätta om hur mycket jag älskar sl. Verkligen!
Not... fuck dom ibland. Idag slutade jag 13.20 och när tror ni att jag var hemma? Typ HALV 5! Jag är så arg. Inga tåg gick mellan älvsjö och stockholm central så det gick massa ersättningsbussar ifrån årstaberg. Inga problem tänkte jag men det var ett problem att jag fick stå ute i en jävla SNÖSTORM i converse i EN OCH EN HALV TIMME! Seriöst, hur svårt kan det vara att fixa bussar. Hur tänker dom när dom skickar ut typ en buss. Idiot jävlar. ÅH!

jaja, det var det tråkiga denna vecka. Men annars har den varit mycket bra tycker jag. Var ledig i tisdags, eller jag var egentligen inte ledig men vi hade idrottsdag och en grej var att man fick välja själv vad man skulle göra och jag sa att jag skulle tillbringa min dag i stallet och rida ut. Det gjorde jag inte.
 I onsdags "slutade" jag halv 10 för vi skulle ha 4 timmars håltimme pga inställda lektioner och det tänkte jag inte gå med på så jag åkte hem. Jag åkte upp till salem och tränade i ca 1,5 timme sen tog jag en promenad hem för det var så fint väder. När jag kom hem duschade jag och städade köket. Duktig tjej hej!
 Imorgon ska jag leka med Maja och Pernilla. Vi ska laga hemmagjort pizza och snacka skit heeela kvällen. Längtar jätte mycket! Hihi

Hejdå/ en glad tjej. Typ.




we ain´t gonna stand shit

Hej! Har inte något att skriva om egentligen. Men imorgon är jag ledig och på fredag ska jag leka med mina fina.
Idag hade jag sovmorgon. Började 10.50 så innan jag började hann jag slösa lite pengar. Köpte en as najs ring på glitter och en tjocktröja på BikBok. Vet egentligen inte varför jag köpte den men den kostade bara 99 kr och man behöver ju alltid en tröja, eller hur?
Yeahyeah, Idag har jag lyssnat på samma låt om och om igen. Jag är kär i Adeles röst. Kan seriöst dö för den. Hon spelar på debaser medis den 23 Mars lätt att jag tänker gå.
Tack och hej.


Jaha, det går tydligen inte att lägga in youtube klipp eller länkar här. ÅH!!!
Men låter jag har drogat idag heter i allafall Hometown Glory.


Nehe! Jag ska tydligen inte alls kolla på Adele. Jag verkligen älskar när det är 18-års gräns på precis allt.
Knulla mitt liv...


Kajsa "min lilla kines" Holm

Du finns i mina tankar just nu! Jag hejar på dig, du är stark. Jag vet att du kommer klara det här. Okej!? <3



Vi ses på söndag gumman!


När ska vi träffas?

Brudar! Jag saknar er jätte mycket!!
Hälsningar en vän ♥


RSS 2.0